An Unbiased View of سردرد شدید
An Unbiased View of سردرد شدید
Blog Article
سردردی که با علائم عصبی مانند تغییر بینایی، تغییر گفتار و بیحسی یا احساس ضعف در یک طرف بدن همراه است
پیاده روی و ورزش سبک روزی نیم ساعت و اجتناب از فعالیتهای شدید و سخت بدنی
بسیاری از شما دچار سردردهای دوره ای یا مکرر میشوید. در طب سنتی یک سری غذاها به عنوان غذاهای سردردآور (مُصَدِّعات) شناخته میشوند که افراد با سردردهای مکرر یا سردردهای میگرنی باید حتی الامکان مصرف آنها را خیلی محدود و حتی در صورت شدید بودن مشکل، از خوردن آنها پرهیز کنند (مخصوصا در روزهایی که دچار سردرد هستند)
افرادی که مو های خود را دم اسبی می بندند، ممکن است دچار سردرد شوند. این گونه سردرد ها که ناشی از یک فشار خارجی است، ممکن است با پوشیدن کلاه، هدبند و یا حتی یک عینک شنای خیلی تنگ نیز ایجاد شوند.
سردرد شدید میتواند بسیار ناتوانکننده باشد و باعث شود شما نتوانید فعالیتهای روزمره خود را به درستی انجام دهید.
در سردرد های تنشی، استفاده از یک کمپرس گرم به کاهش سردرد کمک می کند. برای این کار می توانید یک کمپرس گرم را روی گردن یا پشت سر خود قرار دهید. دوش آب گرم نیز می تواند برای کاهش سردرد کمک کننده باشد.
از جمله داروهای این دسته میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
دمنوش برخی گیاهان مثل ریشه گیاه باباآدم، زنجبیل، میخک، بابونه و بابونه گاوی میتواند به کاهش شدت و دفعات ابتلا به سردرد و میگرن پریود کمک کند.
خدا بزرگ تر است خدا بزرگ تر است. خدایى جز خداى یگانه نیست و خدا بزرگتر است خدا با عظمت تر و بزرگ تر است از آن چه مى ترسم و دورى مى کنم از رگى گریزان به خدا پناه مى برم و از گرماى دوزخ به خدا پناه مى برم.
سردرد های ناشی از ورزش کردن به دنبال فعالیت بدنی شدید ایجاد می شوند. این سردرد ها به طور ناگهانی هنگام ورزش کردن و یا بلافاصله پس از آن شروع شده و به سرعت شدت می یابند. فعالیت های مختلفی (از وزنه برداری یا دویدن گرفته ویتامین ب سردرد تا رابطه جنسی و زور زدن در توالت) ممکن است منجر به بروز این سردرد ها شوند.
آسیب یا تحریک این اعصاب ممکن است ناشی از برخی بیماری های زمینه ای، کشیدگی گردن و یا سایر عوامل ناشناخته باشد. سردرد های نورالژی پس سری ممکن است شدید باشند.
از روغن ریحان برای ماساژ شقیقه ها و پیشانی خود برای کاهش سردرد و رفع اسپاسم آن ناحیه استفاده فرمایید.
علائمی چون سرگیجه، تهوع، استفراغ، اختلالات بینایی، اختلالات حسی-حرکتی، نور هراسی، صدا هراسی، خستگی مفرط، اختلال در تکلم و… از جمله این موارد هستند.
پزشکی امروز بیش از شناخت عامل میگرن، بر روشهای مختلف مهار سردردهای میگرن و شدت علائم بیماران متمرکز شده است. هرچند که پژوهشگران همواره در حال ادامه تحقیقات بر روی علتهای مختلف مولکولی، ژنتیکی، عروقی و هورمونی موثر در ایجاد میگرن هستند و روزانه یافتههای بیشتری بر دانستههای علمی درباره منشا میگرن افزوده میشود.